Vuurwerkverbod 2020

Geen vuurwerk a.g.v. Corona
Helaas heeft het Kabinet het zeer trieste besluit genomen om voor dit Oud & Nieuw een tijdelijk vuurwerkverbod in te stellen. Dit verbod betekent dat het verboden is om vuurwerk te verkopen en/of af te steken met aankomend Oud & Nieuw. Het betreft hier een verbod op CAT.2/F2-vuurwerk nadat eerder dit jaar al een deelverbod was ingesteld op al het knalvuurwerk, pijlen en F3. Zoals je van een 100-jarig bestaand familiebedrijf mag verwachten hebben wij inmiddels de eerder geplaatste bestellingen en betalingen afgehandeld en teruggestort. 
 
Grootste CAT.1/F1-assortiment van NL!!
Natuurlijk gaan wij bij Huisman Vuurwerk knalhard door met de verkoop van vuurwerk, al zal het nu alleen CAT.1/F1-vuurwerk betreffen. En vergis je niet, ook daar zitten serieus leuke, gave en mooie artikelen bij!! Wij van Huisman Vuurwerk willen graag bijdragen aan het in stand houden van de Nederlandse Vuurwerktraditie en dus zijn wij voor onze klanten op zoek gegaan naar de leukste, mooiste en gaafste CAT.1/F1-artikelen. Die artikelen mogen nog WEL worden verkocht en afgestoken!! Met trots presenteren wij één van de grootste CAT.1/F1-assortimenten van Nederland!! En er komen nog een aantal nieuwe artikelen bij...
 
Alleen online
Een behoorlijk deel van de artikelen moet nog bij ons binnen komen. Wees gerust: dat zal zeker voor Oud & Nieuw zijn. Deze artikelen zijn te herkennen aan de "Alleen online" badge en ook in de Omschrijving van het artikel staat er een opmerking over. Omdat er een run op CAT.1/F1-artikelen is ontstaan, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om, gelijk aan voorgaande jaren, een online bestelling te plaatsen. Hierbij kies je zelf een Afhaaldag en -tijd voor het ophalen van jouw bestelling. Dat is dit jaar van 27 t/m 31 december 2020. Het grote voordeel hiervan is dat je dan ook de artikelen kunt bestellen die nu nog niet op voorraad zijn. Daarnaast ligt het vuurwerk niet wekenlang bij je thuis te wachten tot Oud & Nieuw maar ligt het veilig bij ons in de vuurwerkbunkers!
 
OP = OP!!
In verband met de al genoemde run op CAT.1/F1-artikelen adviseren wij iedereen om z.s.m. een online bestelling te plaatsen. Want OP = OP!!
 
LET OP: Online bestellen betekent aan het eind van het jaar ophalen. Online bestellingen kunnen alleen van 27 t/m 31 december 2020 worden opgehaald tijdens de gekozen Afhaaldag en -tijd. Het verzenden van vuurwerk is helaas bij wet verboden.
 
Je vindt ons mega CAT.1/F1-assortiment hier: Categorie 1 Vuurwerk