Vuurwerkdemo 2022

Vuurwerkdemo 2022

Nadat we in 2020 en 2021 als gevolg van Corona de jaarlijkse Huisman Vuurwerkdemo hebben moeten cancellen, gaan we dit jaar eindelijk weer uitpakken met onze gezellige demo. En natuurlijk ben jij ook weer van harte welkom met jouw vrienden, vriendinnen, familie, buren, collega's, enz. De officiële uitnodiging voor de Huisman Vuurwerkdemo 2022:
 
 
En de beelden van ons welbekende "Toetje", de finale van de Huisman Vuurwerkdemo 2022:
 

 

Vuurwerkdemo 2020 en 2021: cancelled

In 2020 hebben we als gevolg van Corona de jaarlijkse Huisman Vuurwerkdemo moeten cancellen en in 2021 wilden we uiteraard de demo weer laten plaatsvinden. Maar helaas, ondanks dat we een jaar verder waren gooide Corona wederom roet in het eten. Het had er alles mee te maken dat onze demo als een evenement wordt beschouwd waardoor wij aan allerlei extra voorwaarden dienden te voldoen. Helaas is dat voor ons onrealistisch en onhaalbaar gebleken. Dit jaar komen we keihard terug!
 

Vuurwerkdemo 2019

Gezien het enthousiasme van alle aanwezigen zal het niemand verbazen dat Huisman Vuurwerk in 2019 wederom een Vuurwerkdemo organiseerde. En natuurlijk was jij ook weer van harte welkom met jouw vrienden, vriendinnen, familie, buren, collega's, enz. De beelden van ons welbekende "Toetje", de finale van de Huisman Vuurwerkdemo 2019:

Vuurwerkdemo 2018

Ook in 2018 hebben we op een prachtige avond een fantastische Vuurwerkdemo mogen organiseren. Hierbij de beelden van ons inmiddels welbekende "Toetje", de finale van de Huisman Vuurwerkdemo 2018:

Met dank aan Marc Pyro Almelo voor de beelden. Bedankt voor jullie massale komst, het was weer een geweldig vuurwerkfeest!!

 

Eerdere Huisman Vuurwerkdemo's

 

Tijdens een mooie avond hebben we er in 2016 samen weer een mooi vuurwerkfeestje van gemaakt! En natuurlijk zijn er weer volop beelden gemaakt, zoals van de Finale:

 

Met dank aan Huissen Fireworks voor de beelden!

 

2015

Tijdens een prachtige avond met lente-achtige temperaturen hebben velen van jullie genoten van een heerlijke reeks nieuwe en bestaande vuurwerkartikelen. En natuurlijk sloten we tradioneel af... De beelden van de Finale van de Huisman Vuurwerkdemo 2015:

 

Met dank aan Se7enFireworks voor de beelden!

 

2014

Tijdens de Huisman Vuurwerkdemo 2014 was het behoorlijk heftig en slecht weer met harde wind en striemende motregen, maar desondanks was de opkomst groot en zijn we toch gewoon van start gegaan. Ondanks het slechte weer presteerde de meeste artikelen naar behoren en waren we met z'n allen zelfs behoorlijk onder de indruk dat het vuurwerk onder deze condities toch nog zo goed presteerde. We willen nogmaals de honderden bezoekers bedanken die weer en wind hebben getrotseerd en er toch gewoon waren!!

 

Finale demo huisman 18-12-2014 from DioR on Vimeo. Met dank aan DioR voor het beeldmateriaal.

2013

In 2013 heeft Huisman Vuurwerk voor de eerste keer in haar bestaan een Vuurwerkdemo gehouden en dit werd een grandioos succes!! Honderden vuurwerkliefhebbers hadden zich verzameld bij Voetbalvereniging RKHVV in Huissen om een mooie selectie van ons enorme assortiment te bekijken. Er werd enthousiast met gejuich en applaus gereageerd op de geschoten artikelen van ZENA Vuurwerk, Rubro Fireworks, Royal Fireworks, ZEN Fireworks en Lesli Vuurwerk.

Finale: Toetje

De Finale van 2013, die we voor de gelegenheid hadden omgedoopt tot ons "Toetje", maakte indruk op de vele aanwezigen en dus willen wij jullie de beelden daarvan niet onthouden:

Met dank aan timfireworksenskiing voor het beeldmateriaal.

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief of Like onze Facebook-pagina voor het laatste nieuws!

Wij wensen jullie veel plezier met onze webshop en mocht je vragen en/of opmerkingen hebben stel ze dan hier!

Groeten van het Huisman Vuurwerk Team