Over ons

Welkom bij de webshop van Huisman Vuurwerk!

Graag stellen we ons aan je voor: wij verkopen al ruim 25 jaar met veel plezier door de Nederlandse Overheid goedgekeurd consumentenvuurwerk waarbij persoonlijk advies, service, professionaliteit en gezelligheid erg belangrijk zijn. Eigenschappen die horen bij het familiebedrijf Huisman dat op zijn beurt al bijna 100 jaar bestaat. Het Huisman Vuurwerk Team bestaat uit meerdere vuurwerkkenners en -liefhebbers die samen garant staan voor een grote dosis kennis, ervaring en een mooi breed assortiment vuurwerkproducten!

Collectie

Van origine heeft Huisman Vuurwerk voornamelijk Lesli Vuurwerk aangeboden. We spelen graag constant in op nieuwe ontwikkelingen en daarom bieden we sinds 2012 ook een breed assortiment ZENA Vuurwerk aan. Daarna maakten we de volgende stap in onze ontwikkeling en hebben we onze collectie uitgebreid met Rubro Fireworks. Later zijn daar ZEN Fireworks, tegenwoordig Vuurwerkmania, en Vuurwerktotaal van Vuurwerkvisie bijgekomen. Recent hebben we besloten om ook Magnum Vuurwerk, Luypaers NL en Funke NL te gaan verkopen. Door de combinatie van ZENA, Vuurwerktotaal, Rubro, Vuurwerkmania, Magnum, Luypaers en Funke NL ontstaat een brede mix aan mooie en uiteenlopende producten in verschillende prijscategorieën. Voor elk wat wils dus!!

 

Vuurwerk Store

Enkele jaren geleden hebben wij voor het eerst een Vuurwerk Store ingericht. Een mooie en relaxte plek om het vuurwerk te bekijken en onder het genot van een oliebol en een drankje met andere liefhebbers over vuurwerk te praten. Dat is zo goed bevallen dat we dit sindsdien elk jaar zijn gaan doen maar dan met een nog grotere Store! Onze spiksplinternieuwe Vuurwerk Store werd geopend en sindsdien kun je er elk jaar vanaf eind november terecht.

 

2019

Eind oktober 2019 zijn we begonnen de Vuurwerk Store in te gaan richten met de nieuwste artikelen zodat eind november de Vuurwerk Store geopend werd, net zoals onze webshop. Ook dit jaar zullen we voor een gave en stoere plek zorgen waar de vuurwerkliefhebbers hun hart op kunnen halen en relaxed met anderen hun passie kunnen delen. Je kunt hieronder redelijk goed zien hoe onze Vuurwerk Store er uitziet:

 

2022
Nadat de kruitdampen begin januari een beetje waren neergedaald, zijn wij alweer begonnen met de eerste stappen voor het Verkoopseizoen 2022-2023. Meer over de voorbereidingen lees je hier: Voorbereidingen Seizoen 2022-2023

CAT.1 Vuurwerk
Nu legaal in Nederland: CAT.1 Vuurwerk, het hele jaar door vuurwerk kopen en afsteken!! Meer info over de regels omtrent het kopen en afsteken van CAT.1 Vuurwerk vind je hier: Aangepaste Vuurwerkregels
 
Een deel van ons CAT.1-Vuurwerk is het hele jaar door verkrijgbaar via onze sportwinkel Huisman Sport. Het aanbod en de voorraad in de sportwinkel zijn beperkt. Voor actuele openingstijden van onze sportwinkel kijk je hier: Huisman Sport.
 
LET OP: Online bestellen betekent aan het eind van het jaar pas ophalen. Online bestellingen kunnen worden opgehaald tijdens de gekozen Afhaaldag en -tijd. Het verzenden van vuurwerk is helaas bij wet verboden.
 
Op de hoogte blijven?
Volg ons nieuws via onze Facebook-pagina Facebook.com/HuismanVuurwerk en/of meld je aan voor onze Nieuwsbrief via Huismanvuurwerk.nl/nieuwsbrief. Wij wensen jullie veel plezier met onze webshop en mocht je vragen en/of opmerkingen hebben stel ze dan hier!
 
Groeten van het Huisman Vuurwerk Team