Mogelijk Corona-Afsteekverbod

We krijgen alweer steeds meer vragen over een mogelijk nieuw Corona-Afsteekverbod en de gevolgen daarvan. Op deze pagina praten we je bij.
 
Onrust onder Vuurwerkliefhebbers
Oplopende Corona-cijfers, in de Media wordt er alweer meer aandacht besteed. Dat zorgt voor extra spanningen onder ons Vuurwerkliefhebbers, -winkeliers en importeurs.
 
Andere benadering Corona
Je kunt er van alles van vinden maar op het onderwerp zelf gaan we maar niet in. Wat we wel willen proberen aan te geven is dat de aanpak die de Overheid er nu op na houdt veranderd is. Want die is een stuk proactiever dan de afgelopen 2 jaren. Er is bijvoorbeeld veel eerder gestart met vaccineren. Daarnaast is de insteek nu vooral "om alles zolang mogelijk open te houden tot het echt niet meer anders kan", in plaats van "sluiten en lockdown voor het geval dat". Het lijkt er daarom op dat de kans op een Corona-verbod en/of winkelsluiting dit jaar veel minder voor de hand ligt.
 
Ons advies?
Dat blijft nog steeds hetzelfde: blijf vooral kalm en wacht op officiële mededelingen vanuit de Overheid of bijvoorbeeld van ons. Geloof dus vooral niet alles wat in de Media staat of gezegd wordt, zij máken het nieuws. En er wordt ook Politiek bedreven. Probeer ook elkaar niet gek te maken en de put in de praten. Zolang er geen officiële mededelingen vanuit de Overheid zijn heeft het ook geen zin om vooruit te lopen op mogelijke gevolgen. Zodra wij betrouwbaar nieuws hebben delen we dat uiteraard met jullie!
 
100% Geld-terug-garantie
Als er ondanks alles toch weer een nationaal Corona-Afsteekverbod komt, wat wij niet verwachten maar dat terzijde, zullen we er net als vorige jaren voor zorgen dat we z.s.m. de reeds geplaatste bestellingen en betaalde bedragen cancellen en volledig terugstorten. Afgelopen 2 jaar hebben we dit immers ook binnen enkele dagen na het officiële besluit allemaal al geregeld. Dit ligt ook officieel vast in onze Algemene Voorwaarden (paragraaf 10.9 en 10.10) die je onderaan elke pagina van onze website terug kunt vinden onder het kopje "Informatie".
 
Contact
Op dit moment contact met ons opnemen over bovenstaande heeft niet zoveel zin, meer dan dit weten wij op dit moment ook niet. Zoals gezegd: zodra wij betrouwbaar nieuws hebben delen we dat uiteraard met jullie! Bedankt voor het begrip.
 
Tot slot
Op dit moment is er dus geen verbod en de verwachting is dat het er ook niet komt. Dus elke verdere seconde hier nu aan besteden is zonde van de tijd en verpest de voorpret van ons allemaal. Hou daarom vooral vast aan de gedachte dat het dit jaar allemaal wél door gaat en wij wensen jou daar natuurlijk enorm veel plezier bij!!