Mines

Nieuw in Nederland: Mines!! Het beste alternatief voor de vanaf dit jaar verboden Single Shots en Vuurpijlen: de Mines van Huisman Vuurwerk! Supergave mines met de hardste crackling en tail effecten en ook de legendarische Thunderkings zijn van de partij. Knalgoed vuurwerk voor jouw Oud & Nieuw. Bekijk onze selectie en kies jouw favoriet!

De Overheid heeft een verbod op Knalvuurwerk, Vuurpijlen en Single Shots aangekondigd waarbij zij het doel heeft dit verbod nog in 2020 in te laten gaan. De Vuurwerkbranche zit natuurlijk niet stil en is op zoek gegaan naar goede alternatieven. Deze vind je o.a. hier in deze nieuwe categorie Mines. Deze artikelen zijn officieel geclassificeerd als Mine en dus geen Single Shot. Daarom zijn ze ook na 1 december 2020 toegestaan in NL!!

Helaas is het door het Kabinet ingestelde tijdelijke Vuurwerkverbod verboden om CAT.2/F2-artikelen uit deze categorie te verkopen en/of met de Jaarwisseling af te steken. De artikelen die zichtbaar zijn in deze categorie mogen WEL verkocht, gebruikt en/of afgestoken worden tijdens komend Oud & Nieuw.

Weergave:Lijst / Rooster
Aantal:
Sorteren op:

DB Fireworks Facemask
DB Fireworks Facemask Dit artikel is al wel online bij ons in de voorverkoop te bestellen maa..
€ 3,50 € 1,99
VOLT Fireworks Facemask
VOLT! Fireworks Facemask Dit artikel is al wel online bij ons in de voorverkoop te bestellen ..
€ 3,50 € 1,99
ZENA Vuurwerk Facemask
ZENA Vuurwerk Facemask Dit artikel is al wel online bij ons in de voorverkoop te bestellen ma..
€ 3,50 € 1,99