Meerdere bestellingen

Meerdere bestellingen plaatsen
Al besteld maar wil je nog wat bijbestellen? Geen probleem!
 
Hoe het werkt
Log bij jouw eventuele volgende bestelling eerst in voordat je artikelen aan jouw Winkelwagen toevoegt. Het systeem kiest dan automatisch jouw eerder gekozen Afhaaldag en -tijd en voegt jouw volgende bestelling daar dan dus aan toe. Wij zorgen er dan voor dat alles tegelijkertijd klaar staat bij het afhalen.
 
Geen 2e Afhaaldag en -tijd kiezen!!
Kies dus vooral niet zelf een tweede Afhaaldag en -tijd want dan kunnen we niet garanderen dat alles tegelijkertijd klaar staat voor het afhalen.
 
Meerdere bestellingen en Gratis Vuurwerk
Voor onze Gratis Vuurwerk-actie tellen we de meerdere bestellingen vervolgens bij elkaar op. Voor meer info over onze Gratis Vuurwerk-actie klik je hier: Gratis Vuurwerk.
 
Verzamelbon uitprinten
Tot slot zal rond de Kerstdagen de Verzamelbon-functie worden geactiveerd. Met deze functie kun je als je meerdere bestellingen hebt, deze eenvoudig met 1 druk op de knop in één bon uitprinten. Handig voor jou bij het afhalen, je weet zeker dat je geen bon vergeten bent. En handig voor ons bij het inpakken van jouw bestelling(en). Ook als je jouw Afhaalbon kwijt bent of als er een aanpassing is doorgevoerd, dan kun je deze functie gebruiken om jouw bon uit te printen.
 
Het kan zijn dat het totaalbedrag dat op de Verzamelbon staat wat afwijkt van wat het was maar dat doet er eigenlijk niet zoveel toe, als de artikelen en aantallen maar kloppen en dat is het geval! Ook kan er bij een artikel het woord "Uitverkocht" staan maar laat je daar vooral niet door afleiden, jij hebt op tijd besteld dus voor jou zijn die artikelen er gewoon. Je vindt de Verzamelbon-functie onder Mijn Account.