Gratis Vuurwerk 2023

Gratis Vuurwerk-actie
Natuurlijk krijg je ook dit jaar weer veel gratis vuurwerk bij jouw Huisman Vuurwerk bestelling. De Gratis Vuurwerk artikelen zullen wij persoonlijk samen met onze leveranciers uitzoeken. Het zullen allemaal mooie en goede artikelen zijn! Eind november maken wij onze nieuwe Gratis Vuurwerk-actie bekend.

Wij voegen het gratis vuurwerk automatisch toe aan jouw af te halen bestelling. Om deze reden staat het niet vermeld in de lijst van bestelde producten op het bestel- en afhaalbewijs. De door de leverancier aangeleverde adviesprijs is leidend voor de waardebepaling van het gratis vuurwerk.

Safety first!
Daarnaast vinden we bij Huisman Vuurwerk dat afsteken van vuurwerk zo veilig mogelijk moet gebeuren. Daarom krijg je bij een bestelling in de Voorverkoop al jarenlang een gratis vuurwerkbril en aansteeklont van ons cadeau!

Unieke actie voor de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard
Zoveel gratis vuurwerk bij jouw bestelling in de voorverkoop dat is echt ongekend! Uniek in de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard met plaatsen zoals Arnhem, Nijmegen, Huissen, Bemmel, Elst, Gendt, Lent, Velp, Westervoort en Duiven!!

Alles op Huismanvuurwerk.nl telt mee!
Voor bestellingen die geplaatst worden vanaf eind november geldt dat alles, m.u.v. Black Friday-aanbiedingen, meetelt voor het bepalen van jouw Gratis Vuurwerk-staffel. Dus ook alle aanbiedingen en actieprijzen tellen mee. Plaats je meerdere bestellingen dan tellen we de waarde van die verschillende bestellingen bij elkaar op om jouw Gratis Vuurwerk-staffel te bepalen.

Uitgesloten
Heb je voor eind november besteld dan zijn zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden eventueel bestelde Openings-, Week-, Korting-, Karton-acties en -aanbiedingen uitgesloten van onze Gratis Vuurwerk-actie en tellen dus niet mee. Dat geldt ook voor Black Friday-aanbiedingen. Artikelen met een reguliere aanbiedingsprijs tellen wel gewoon mee. Bestellingen die via externe websites worden geplaatst, zoals via zenavuurwerk.nl en/of vuurwerktotaal.nl, hebben via die sites hun eigen acties en tellen daarom ook niet mee voor de Huisman Gratis Vuurwerk-actie. Bestel dus vooral via Huismanvuurwerk.nl. Wil je toch via meerdere sites bestellen dan kan dat, zorg er dan alleen wel voor dat je via de verschillende sites dezelfde afhaaldag en -tijd selecteert. Dan zorgen wij ervoor dat alles tegelijkertijd klaar staat bij het afhalen.

Let op: Gratis Vuurwerk-actie alleen tijdens Voorverkoop 
Onze Gratis Vuurwerk-actie geldt alleen tijdens de Voorverkoop vanaf eind november en in ieder geval t/m de Kerstdagen. De exacte data zullen tijdig bekend worden gemaakt via onze website, Social Media en Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief. Vanaf 28-12 starten de Losse Verkoopdagen in onze Vuurwerk Store en is de Gratis Vuurwerk-actie niet meer van toepassing.

Geen verkoop op zondag 31 december
Omdat 31 december dit jaar op een zondag valt en het in Nederland bij wet verboden is om op zondag vuurwerk te verkopen en/of mee te geven, zal er in heel Nederland op zondag 31 december géén vuurwerkverkoop plaatsvinden. Huisman Vuurwerk zal op 31-12 dan ook gesloten zijn, ook voor het afhalen. Om deze reden mogen we dit jaar een dag eerder beginnen: de Losse Verkoop- en Afhaaldagen starten dit jaar vanaf donderdag 28 december!