Gratis Vuurwerk 2022

Gratis Vuurwerk-actie
Natuurlijk krijg je ook dit jaar weer veel gratis vuurwerk bij jouw Huisman Vuurwerk bestelling. De Gratis Vuurwerk artikelen zoeken wij persoonlijk samen met onze leveranciers uit. Het zullen allemaal mooie en goede artikelen zijn! 

Bekijk hier hoeveel gratis vuurwerk jij bij jouw bestelling krijgt:

Wij voegen het gratis vuurwerk automatisch toe aan jouw af te halen bestelling. De door de leverancier aangeleverde adviesprijs is leidend voor de waardebepaling van het gratis vuurwerk.

Safety first!
Daarnaast vinden we bij Huisman Vuurwerk dat afsteken van vuurwerk zo veilig mogelijk moet gebeuren. Daarom krijg je bij een bestelling in de Voorverkoop al jarenlang een gratis vuurwerkbril en aansteeklont van ons cadeau!

Unieke actie voor de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard
Zoveel gratis vuurwerk bij jouw bestelling in de voorverkoop dat is echt ongekend! Uniek in de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard met plaatsen zoals Arnhem, Nijmegen, Huissen, Bemmel, Elst, Gendt, Lent, Velp, Westervoort en Duiven!!

Alles op Huismanvuurwerk.nl telt mee!
Voor bestellingen die geplaatst zijn na 27 november geldt dat alles meetelt voor het bepalen van jouw Gratis Vuurwerk-staffel. Dus ook alle aanbiedingen en actieprijzen tellen mee. Plaats je meerdere bestellingen dan tellen we de waarde van die verschillende bestellingen bij elkaar op om jouw Gratis Vuurwerk-staffel te bepalen.

Uitgesloten
Heb je vóór 28 november besteld dan zijn zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden eventueel bestelde Openings-, Week-, Black Friday-, Korting-, Karton-acties en -aanbiedingen uitgesloten van onze Gratis Vuurwerk-actie en tellen dus niet mee. Artikelen met een reguliere aanbiedingsprijs tellen wel gewoon mee. Bestellingen die via externe websites worden geplaatst, zoals via zenavuurwerk.nl en/of vuurwerktotaal.nl, hebben via die sites hun eigen acties en tellen daarom ook niet mee voor de Huisman Gratis Vuurwerk-actie. Bestel dus vooral via Huismanvuurwerk.nl. Wil je toch via meerdere sites bestellen dan kan dat, zorg er dan alleen wel voor dat je via de verschillende sites dezelfde afhaaldag en -tijd selecteert. Dan zorgen wij ervoor dat alles tegelijkertijd klaar staat bij het afhalen.

Let op: Gratis Vuurwerk-actie alleen tijdens Voorverkoop
Onze Gratis Vuurwerk-actie geldt alleen tijdens de Voorverkoop en in ieder geval t/m de Kerstdagen. De exacte data zullen tijdig bekend worden gemaakt via onze website, Social Media en Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief. Vanaf 29-12 starten de Losse Verkoopdagen in onze Vuurwerk Store en is de Gratis Vuurwerk-actie niet meer van toepassing.