Gratis Vuurwerk 2020

Gratis Vuurwerk-actie
Normaal gesproken krijg je veel gratis vuurwerk bij jouw Huisman Vuurwerk bestelling. Helaas heeft het Kabinet het zeer trieste besluit genomen om voor dit Oud & Nieuw een tijdelijk vuurwerkverbod in te stellen.

Dit verbod betekent dat het verboden is om vuurwerk te verkopen en/of af te steken met aankomend Oud & Nieuw. Het betreft hier een verbod op CAT.2/F2-vuurwerk nadat eerder dit jaar al een deelverbod was ingesteld op al het knalvuurwerk, pijlen en F3.
 
Natuurlijk gaan wij bij Huisman Vuurwerk knalhard door met de verkoop van vuurwerk, al zal het nu alleen CAT.1/F1-vuurwerk betreffen. En vergis je niet, ook daar zitten serieus leuke, gave en mooie artikelen bij!! Wij van Huisman Vuurwerk willen graag bijdragen aan het in stand houden van de Nederlandse Vuurwerktraditie en dus zijn wij voor onze klanten op zoek gegaan naar de leukste, mooiste en gaafste CAT.1/F1-artikelen. Die artikelen mogen nog WEL worden verkocht en afgestoken!!
 
Met trots presenteren wij één van de grootste CAT.1/F1-assortimenten van Nederland!! Je vindt ons mega CAT.1/F1-assortiment hier: Categorie 1 Vuurwerk
 
Geen Gratis Vuurwerk-actie 2020
Wegens deze bijzondere omstandigheden hebben wij helaas moeten besluiten om dit jaar geen Gratis Vuurwerk-actie toe te passen. Graag jullie begrip hiervoor.
 
Volgend jaar komt de Huisman Gratis Vuurwerk-actie KNALhard terug!!