Gratis Vuurwerk

Gratis Vuurwerk-actie

Natuurlijk krijg je ook dit jaar weer veel gratis vuurwerk bij jouw Huisman Vuurwerk bestelling. De Gratis Vuurwerk artikelen zullen wij later dit jaar samen met onze leveranciers uitzoeken. Bestellingen plaatsen met toepassing van de gratis vuurwerk-actie kan ieder jaar vanaf eind november t/m eind december. Eind november zullen we onze Gratis Vuurwerk-actie voor 2019 bekend maken.

Wij voegen het gratis vuurwerk automatisch toe aan jouw af te halen bestelling. Om deze reden staat het niet vermeld in de lijst van bestelde producten op het bestel- en afhaalbewijs. De door de leverancier aangeleverde adviesprijs is leidend voor de waardebepaling van het gratis vuurwerk.

Safety first!
Daarnaast vinden we bij Huisman Vuurwerk dat afsteken van vuurwerk zo veilig mogelijk moet gebeuren. Daarom krijg je bij een bestelling in de Voorverkoop al jarenlang een gratis vuurwerkbril en aansteeklont van ons cadeau!

Unieke actie voor de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard
Zoveel gratis vuurwerk bij jouw bestelling in de voorverkoop dat is echt ongekend! Uniek in de regio Arnhem, Nijmegen en Lingewaard met plaatsen zoals Arnhem, Nijmegen, Huissen, Bemmel, Elst, Gendt, Lent, Velp, Westervoort en Duiven!!

Uitgesloten
Zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden zijn eventueel bestelde Openings-, Week-, Black Friday-, Korting-, Karton-acties en -aanbiedingen uitgesloten van onze Gratis Vuurwerk-actie en tellen dus niet mee. Artikelen met een reguliere aanbiedingsprijs tellen wel gewoon mee. Bestellingen die via externe websites worden geplaatst, zoals via zenavuurwerk.nl en/of vuurwerktotaal.nl, hebben via die sites hun eigen acties en tellen daarom ook niet mee voor de Huisman Gratis Vuurwerk-actie. Bestel dus vooral via Huismanvuurwerk.nl. Wil je toch via meerdere sites bestellen dan kan dat, zorg er dan alleen wel voor dat je via de verschillende sites dezelfde afhaaldag en -tijd selecteert. Dan zorgen wij ervoor dat alles tegelijkertijd klaar staat bij het afhalen.

Let op: Gratis Vuurwerk-actie alleen tijdens Voorverkoop 
Onze Gratis Vuurwerk-actie geldt alleen tijdens de Voorverkoop vanaf eind november en in ieder geval t/m de Kerstdagen. De exacte data zullen tijdig bekend worden gemaakt via onze website, Social Media en Huisman Vuurwerk Nieuwsbrief. Vanaf 28-12 starten de Losse Verkoopdagen in onze Vuurwerk Store en is de Gratis Vuurwerk-actie niet meer van toepassing.

Géén verkoop op 29 december!!
Omdat 29 december dit jaar op een zondag valt en het in Nederland bij wet verboden is om op zondag vuurwerk te verkopen en/of mee te geven, zal er in heel Nederland op zondag 29 december géén vuurwerkverkoop plaatsvinden. Huisman Vuurwerk zal op 29-12 dan ook gesloten zijn, ook voor het afhalen. Om deze reden mogen we dit jaar een dag eerder beginnen: de Losse Verkoop- en Afhaaldagen starten dit jaar vanaf zaterdag 28 december!