Gender Reveal

Wil jij op een originele en verrassende manier bekendmaken of jouw baby een jongen of een meisje wordt? Organiseer dan een Gender Reveal Party! En wat is er dan gaver om het geslacht bekend te maken met Gender Reveal Vuurwerk in de kleuren blauw of roze!
 
Ons Gender Reveal Vuurwerk valt onder CAT.1 Vuurwerk, ook wel F1 Vuurwek genoemd, dat het het hele jaar door verkocht en afgestoken mag worden!! Meer info over de regels omtrent het kopen en afsteken van CAT.1 Vuurwerk vind je hier: Aangepaste Vuurwerkregels
 
Een deel van ons CAT.1-Vuurwerk is het hele jaar door verkrijgbaar via onze sportwinkel Huisman Sport. Het aanbod en de voorraad in de sportwinkel zijn beperkt. Voor actuele openingstijden van onze sportwinkel kijk je hier: Huisman Sport.
 
LET OP: Online bestellen is nu niet mogelijk. Online bestellen betekent aan het eind van het jaar pas ophalen. Online bestellingen kunnen aan het eind van het jaar worden opgehaald tijdens de gekozen Afhaaldag en -tijd. Het verzenden van vuurwerk is helaas bij wet verboden.
 
Weergave:Lijst / Rooster
Aantal:
Sorteren op:

Gender Reveal Torch (2 stuks)
Gender Reveal Torch (2 stuks) Boy or a Girl? Met deze superstoere torchez kun je het ges..
€ 7,99 € 5,99